Högbo Bruks digitala guide

Högbo Brukshotell

Tel: 026-24 52 00
E-post: info@hogbobrukshotell.se
Hemsida: www.hogbobrukshotell.se/restauranglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Högbo Brukshotell har under flera år fått höga betyg i den prestigefyllda restaurangguiden White Guide. Alla sinnen lockas och en stor del av matutbudet bygger på lokalproducerade råvaror. Här erbjuds frukostbuffé, stor lunchbuffé och kvällstid en bred á la carte-meny. Ett tips är att inte missa den populära dessertbuffén.

Öppettiderlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Högbo Brukshotell erbjuder naturligtvis också boende.
Läs mer här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vill du ha boende, mat och aktivitet i ett?
Läs mer om Brukshotellets Högbopaket här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Högbo Brukshotell

Högbo Qvarn

Tel: 026-24 72 20
E-post: info@hogboqvarn.se
Hemsida: www.hogboqvarn.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Högbo Qvarn ligger mitt i Högboån i en historisk bruksmiljö. Här kan du sitta och njuta av atmosfären, både vid regn och solsken. Njut av vällagad mat och goda bakverk inne vid någon av brasorna eller på någon av uteserveringarna vid ån. Hyr gärna en golfklubba och ta en runda på minigolfbanan intill. Högbo Qvarn tar emot bokningar för t.ex. födelsedagar, konferenser och minnesstunder. Högbo Qvarn håller öppet hela sommaren samt i december för julbord.

Öppettiderlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Högbo Qvarn

Gruvstugan

Tel: 026-21 53 56
Mobil: 070-320 71 19

Gruvstugan är ett café i 1800-talsmiljö, som ursprungligen var en bostad för gruvarbetare. Här serveras kaffe med hembakt fikabröd och matiga mackor. Gruvstugan tar emot kaffe- och matbeställningar vid t.ex. bröllop och dop, samt bokningar för konferensgrupper.

Öppettider:
Mån-Fre: 10.00 - 15.00

Högbo Golfrestaurang

Tel: 026-21 53 41
Hemsida: www.hogbogk.com/restauranglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Intill Högbo Golfklubb och golfbanan erbjuder Golfrestaurangen fika, dagens lunch och à la carte - med fullständiga rättigheter. Golfrestaurangen håller dagligen öppet under säsongen, maj t.o.m. september, men ordnar även julbord och har påsköppet. Här kan du boka fest, catering, middagar m.m. Allt efter era önskemål.

Öppettiderlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Högbo Herrgårdar

Tel: 026-24 52 13
Mail: info@hogboherrgardar.se
Hemsida: www.hogboherrgardar.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kockarna på Högbo Herrgårdar tillagar storslagna måltider där Högbo Herrgårdar erbjuder olika menyer som passar olika tillfällen. Välj en trerätters meny för bröllop, fest och konferens, i storslagen historisk miljö i någon av herrgårdarna. Eller välj en grillmiddag serverad utomhus på vita dukar och med en skimrande utsikt över sjön. Högbo Herrgårdar skräddarsyr varje tillfälle för att det ska bli just så fantastiskt som deras gäster tänkt sig. Allt detta med fokus på när- och härproducerad mat.

Äventyrsservice

Tel: 026-21 50 01
E-post: info@aventyrsservice.se
Hemsida: www.aventyrsservice.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Äventyrsservice har mysiga middagslokaler både på bruket och i raststugor intill Dammsjön och Öjaren. Varje sammanslutning är unik och delar aldrig middagslokal med annat sällskap. Det finns även möjlighet att äta middag i tältkåtor. Vildmarksbad med badtunnor och bastu, aktiviteter och traktor samt vagntransport är bara några av Äventyrsservices spännande tillval.