Turistinformation: 026-24 00 00. Mån–Fre: 8–16

Högbo Bruk

BOENDE

Hur bor man bäst på Högbo Bruk, frågar man sig. Svaret på det är: Precis som man själv vill!

bo bra när du besöker oss

Högbo Brukshotell

Bo mysigt, lyxigt, spännande och klimatsmart med särskild omtanke om både omvärlden och dig. Vi utlovar god mat och skön sömn för alla aktiva livsnjutare!

HÖgbo vandrarhem

Kanske är du på genomresa, ska vandra i Högbo utan tält, besöka brukets sevärdheter eller helt enkelt uppskattar möjligheten att kunna sköta din egen matlagning där du övernattar? I så fall är Högbo Vandrarhem perfekt för dig.

Högbo Ställplats

Njut av den tysta natthimlen och somna gott på din egen kudde. Med husbil eller husvagn hamnar du mitt på bruket med bara en träddunge mellan ekipaget och sjön. Ett stenkast bort börjar friluftsspåren!

Fest & Konferens

Du vet vilka som kommer. Vi fixar allt det andra!

hyr ett ställe där hela gänget får plats

gräsmattor & grusplaner

Gllar du utomhusaktiviteter som kräver större utrymme än en vanlig villaträdgård? Hyr en rejäl gräsmatta eller grusplan – klippt, krattat och klart!

lusthuset & Dansbanan

Mysiga lilla Lusthuset och luftiga Dansbanan passar för alla möjliga sammankomster, från dop till talangjakt. Vi hjälper till med möbleringen.

parker & pampiga salar

Pricken över i på den storslagna festen är så klart en storslagen miljö! Salarna från förr och de grönskande parkerna sätter guldkant på alla slags fester och begivenheter.

NYHETsarkiv

Handla i Högbo

När du gillar lokalt hantverk, vackra föremål som har formats av en kunnig hantverkare som du själv kan besöka och prata med – då vet du var du hittar oss.

Och du, Högbos goda mat är en klockren present till finsmakaren i ditt liv.

Här hittar du den unika presenten, den du inte kan motstå. Unna dig själv eller skäm bort någon du gillar.