Turistinformation: 026-24 00 00. Mån–Fre: 8–16

Högbo Bruk

Högbo Vandrarhem

Trivsamt och självständigt boende med gott om utrymme. Härifrån har du nära till motionsspår, natur och allt annat i Högbo!


ÖPPETTIDER

Alltid öppet!

Enkelt och självständigt

Ibland behövs bara det där enkla, när en god natts sömn är det enda viktiga, och utflykterna, middagarna och mötena är tänkta någon annanstans.

Kanske är du på genomresa, ska vandra i Högbo utan tält, besöka brukets sevärdheter eller helt enkelt uppskattar möjligheten att kunna sköta din egen matlagning där du övernattar? I så fall är Högbo Vandrarhem perfekt för dig.

Vandrarhemmet är helt pälsdjursfritt.

Rum med självhushåll

På vandrarhemmet finns 11 rum med sammanlagt 40 bäddar och plats för några extra bäddar vid behov.

Köket är fullt utrustat för självhushåll. Du har tillgång till en stor matsal och till uteplatsen med grillar på baksidan.

Det finns duschar, toaletter och torkskåp, samt sällskapsrum med bl.a. TV och whiteboard.

Öppet året om!

Stuga i naturen

Finnfallshagen består av stugor med enkel standard som ligger på ängsmark på ett fäbodtun, mitt i Högbos stora fritidsområde.

Det finns toaletter i anslutning till stugorna och handfat i stugorna. Samtliga stugor är utrustade med belysning samt elvärme. Ett stort samlingsrum för alla finns. Dusch och bastu finns ca 500 meter därifrån.

Öppet från maj till september.

Plats för det roliga

Vandrarhemmet var en gång Högbobarnens skola, så här finns härliga ytor för dagens gäster att använda. Du kan spela bordtennis eller innebandy i gymnastiksalen, spela fotboll på gräsplan eller basket på asfalt.

Som skidåkare eller MTB-cyklist kan du dra nytta av vallarummet eller den trygga cykelförvaringen i byggnaden.