Högbo Bruks digitala guide

Högbodagen 26/8

Stor-loppis, livemusik, kanotrace och roliga aktiviteter

Datum: 26/8
Tid: 10–16
Parkeringsavgift: 20 kr (kontant)
Programkarta: (Kommer snart)
Boka loppisplats: 070-351 74 54
(Loppis: 100 kr per 6x4 m. Eget bord medtages. Insläpp 07.00)

Varmt välkommen på Högbodagen då vi håller en stor loppmarknad och roliga aktiviteter på bruket. Under dagen kan du prova på att paddla kanot, rida på ponnies, åka hästvagn med hölass, klättra i träd med sele (precis som en arborist!) och äventyra bland trädtopparna i äventyrsbanan.

En motorsågsskulptör kommer att finnas på plats för att såga något unikt och häftigt ur en stor stock. I Gamla Herrgården berättar Konsul Göransson historien om Högbo för den nyfikne. Vid två tillfällen har du chansen att se och lyssna till hur fårvallning går till, då brukets egna fåraherde håller en uppvisning med vallhundarna.

Vi blir gästade av Radiohjälpen som håller ett fartfyllt kanotrace i Högbo för Världens Barn. Det är SAIK och SIF som kommer att mötas i en makalös kamp på sjön, samt ett gäng taggade företag från Sandviken!

Vid Högbodagens matmarknad finns det mumsiga delikatesser och lokalt producerat mathantverk att köpa med sig hem. För den som vill få i sig något gott och mättande på plats finns en hel del serveringar att välja från under dagen. Och medan du äter bjuder vi på härlig livemusik intill serveringen!

Högbos nyhet

SKOGENS DAG & LIVEMUSIK
Dagen innan Högbodagen, den 25 augusti, hålls Skogens Dag i Högbo. Senare under kvällen, från kl. 19.30, bjuds det på livemusik vid kolmilan. Det blir en sensommarkväll med jazz, blues och klassiska visor.