Högbo Bruks digitala guide

Högbo kommer till stan

Högbo Gårdshandels popup-butik besöker Järntorget under våren.

På torsdagar och fredagar under våren fyller Högbo Gårdshandel sin popup-butik med den godaste närodlade maten från Högbo. Sen drar de ner till Jerntorget och slår upp luckorna för försäljning.

Ladda för en riktigt välsmakande helg med prisbelönta ostar och charkvaror, nyplockade ekologiska grönsaker och andra härliga godsaker!

Gårdsbutiken på Högbo Bruk är öppen som vanligt med hela sortimentet av närproducerade matvaror, hantverk och vardagslyx.

Välkommen till Jerntorget torsdagar och fredagar kl 10-17!

Följ Högbo Gårdsbutiks Facebook-sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för nyheter och uppdateringar.

Rödbetor i knippe, ost och bröd.

Ett löfte om goda smakupplevelser baserade på ytterst medvetna råvaruval, ur kvalitetsmässigt, ekologiskt och socialt avseende. Närodlat så klart! Det är vad vårt varumärke Made in Högbo innebär.

Högbos nyhet

Högbo Gårdshandel står för en hållbar, cirkulär matproduktion som är så klimatsmart och ekologisk som möjligt. Vi hämtar inspiration och kunskap från både äldre tiders bondgårdar och dagens vetenskapliga förhållningssätt.

Du hittar våra goda matvaror i Högbo Gårdsbutik och i restaurangen på Högbo Brukshotelllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster!