Turistinformation: 026-24 00 00. Mån–Fre: 8–16

Högbo Bruk

Jobba i Högbo

Lediga tjänster

Inga lediga tjänster just nu. Men det kan vara så att vi söker din kompetens i ett yrke där vi erbjuder extra stöd i arbetet. Läs gärna mer om tjänster med extra stöd längst upp på sidan.

Ett litet brunvitt hus ligger vackert i en lummig park.

Tjänster med extra stöd

Högbo Bruks AB är tillsammans med Högbo Gårdshandel Sandvikens största arbetsgivare för personer med behov av stöd i arbetet. Många som inte skulle fungera så bra på en traditionell arbetsplats har lyckats komma i arbete på Högbo Bruk. Det kan handla om anpassning efter en fysisk åkomma eller arbetsskada, mentala eller psykiska besvär och/eller stöd vid annat modersmål än svenska.

De flesta av våra nya medarbetare behöver en stödjande och utvecklande arbetsplats. De kommer till oss via Arbetsförmedlingen och de sociala myndigheterna.

Övriga tjänster

Ibland annonserar vi ut tjänster som inte är särskilt riktade till personer med stödbehov. I så fall hittar du annonsen på denna sida. (Alla är så klart välkomna att söka.) Det går också bra att höra av dig till något av de andra företag som verkar i Högbo och som kan ha intresse av din kompetens.

Våra avdelningar

Tjänster inom Högbo Bruks AB och Högbo Gårdshandel finns mestadels inom dessa områden:

Högbo Bruks AB: Snickeri, verkstad, måleri, service & logistik, park, skogsbruk, spår & leder, lokalvård, stall, smådjurspark och kontor.

Högbo Gårdshandel: Växthus & odlingar, fårskötsel, grisskötsel, ysteri, bageri, charkuteri, systuga, silversmedja och gårdsbutik/gårdshandel.