Turistinformation: 026-24 00 00. Mån–Fre: 8–16

Högbo Bruk

Jobba i Högbo

Lediga tjänster

Platschef

Nu söker vi en platschef som ska leda och utveckla arbetet i vårt vackra Högbo! Det populära besöksområdet bjuder på vackra parker, historiska byggnader och massvis med aktiviteter. För att driva besöksområdet krävs många olika arbetslag och människor. Är du den som ska stötta, leda och utveckla arbetet bakom kulisserna på Högbo Bruk? Sök tjänsten som platschef nu!

Läs mer om jobbet och ansök här senast den 1 oktober.

Kommunikatör & Evenemangsproducent – Vikariat

Har du ett stort intresse för kommunikation och evenemang? Se hit, för nu söker gänget på Högbo Bruk en ny kollega! Marknadsföring, grafisk form, textproduktion och sist men inte minst – ordna roliga evenemang i de vackra bruksparkerna. Låter det som något för dig? Sök vikariatet som Kommunikatör & Evenemangsproducent på Högbo Bruk nu!

Läs mer om jobbet och ansök här senast den 1 oktober.

Tjänster med extra stöd

Högbo Bruks AB är tillsammans med Högbo Gårdshandel Sandvikens största arbetsgivare för personer med behov av stöd i arbetet. Många som inte skulle fungera så bra på en traditionell arbetsplats har lyckats komma i arbete på Högbo Bruk. Det kan handla om anpassning efter en fysisk åkomma eller arbetsskada, mentala eller psykiska besvär och/eller stöd vid annat modersmål än svenska.

De flesta av våra nya medarbetare behöver en stödjande och utvecklande arbetsplats. De kommer till oss via Arbetsförmedlingen och de sociala myndigheterna. Om du behöver ett sådant jobb får du gärna kontakta Arbetsförmedlingen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Sandviken för att söka jobb hos oss.

Övriga tjänster

Ibland annonserar vi ut tjänster som inte är särskilt riktade till personer med stödbehov. I så fall hittar du annonsen på denna sida. (Alla är så klart välkomna att söka.) Det går också bra att höra av dig till något av de andra företag som verkar i Högbo och som kan ha intresse av din kompetens.

Våra avdelningar

Tjänster inom Högbo Bruks AB och Högbo Gårdshandel finns mestadels inom dessa områden:

Högbo Bruks AB: Snickeri, verkstad, måleri, service & logistik, park, skogsbruk, spår & leder, lokalvård, stall, smådjurspark och kontor.

Högbo Gårdshandel: Växthus & odlingar, fårskötsel, grisskötsel, ysteri, bageri, charkuteri, systuga, silversmedja och gårdsbutik/gårdshandel.