Högbo Bruks digitala guide

Högbo Brukshotell

Tel: 026-24 52 00
E-post: info@hogbobrukshotell.se
Hemsida: www.hogbobrukshotell.se/restaurangenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Högbo Brukshotell har under flera år fått höga betyg i den prestigefyllda restaurangguiden White Guide. Alla sinnen lockas och en stor del av matutbudet bygger på lokalproducerade råvaror. Här erbjuds frukostbuffé, stor lunchbuffé och kvällstid en bred à la carte-meny. Ett tips är att inte missa den populära dessertbuffén.

Öppettiderlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Övriga länkar
Bo på Högbo Brukshotelllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Paketerbjudanden - Boende, mat och aktivitet i ettlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Högbo Brukshotell

Högbo Qvarn

Tel: 026-24 72 20
E-post: info@hogboqvarn.se
Hemsida: www.hogboqvarn.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Högbo Qvarn ligger mitt i Högboån i en historisk bruksmiljö. Här kan du sitta och njuta av atmosfären, både vid regn och solsken. Njut av vällagad mat och goda bakverk inne vid någon av brasorna eller på någon av uteserveringarna vid ån. Hyr gärna en golfklubba och ta en runda på minigolfbanan intill. Högbo Qvarn tar emot bokningar för t.ex. födelsedagar, konferenser och minnesstunder. 
Besök gärna Medvind, Högbo Qvarns meditationsrum, för att ta en paus från bruset utanför och hitta lugnet inuti dig själv. 
Högbo Qvarn håller öppet hela sommaren samt i december för julbord.

Öppettiderlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Högbo Qvarn

Gruvstugan

Tel: 070-320 71 19
Facebook:
facebook.com/gruvstuganlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Gruvstugan är ett café i 1800-talsmiljö, som ursprungligen var bostad för gruvarbetare. Här serveras kaffe med hembakt fikabröd, matiga mackor, varm korv och toast. När skidsäsongen drar igång serverar Gruvstugan också gulaschsoppa med ostmacka framför den sprakande brasan.

 

Öppettider:
Mån-Fre: 10–15

Högbo Golfkrog

Tel: 026-21 53 41
Hemsida: www.hogbogk.com/restauranglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vid golfklubben på bruket hittar du Högbo Golfkrog – en schysst servering med bra mat och utsikt över golfbanan. Här spelar det ingen roll om du kan spela golf för att kunna njuta av maten, alla är välkomna! Välj mellan vällagad husmanskost i form av två varmrättsalternativ, á la carte och dagens pasta, pizza eller vegetariska rätt tillsammans med plock från den enorma salladsbuffén. På lördagar dukas en buffé av fräscha italienska pizzor upp, medan söndagar innebär storbrunch för alla frukostälskare.

Öppettiderlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Högbos två herrgårdar

Tel: 026-24 52 13
Mail: reservations@hogbobrukshotell.se
Hemsida: www.hogbobrukshotell.selänk till annan webbplats

Högbos två herrgårdar är de perfekta platserna för bröllop och fest. Här serveras storslagna måltider i Högbo Brukshotells regi som passar olika tillfällen. Välj en trerätters meny för bröllop, fest och konferens, i historisk miljö i någon av herrgårdarna. Eller välj en middag utomhus på vita dukar med en skimrande utsikt över sjön. Allt detta med fokus på när- och härproducerad mat. Festtillfället kan skräddarsys för att det ska bli just så fantastiskt som gästerna drömmer om.

Äventyrsservice

Tel: 026-21 50 01
E-post: info@aventyrsservice.se
Hemsida: www.aventyrsservice.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Äventyrsservice har mysiga middagslokaler både på bruket och i raststugor intill Dammsjön och Öjaren. Varje sammanslutning är unik och delar aldrig middagslokal med annat sällskap. Det finns även möjlighet att äta middag i tältkåtor. Vildmarksbad med badtunnor och bastu, aktiviteter och traktor samt vagntransport är bara några av Äventyrsservices spännande tillval.