Turistinformation: 026-24 00 00. Mån–Fre: 8–16

Högbo Bruk

Högbo Brukshotells
restaurang

Högbo Brukshotell har under flera år fått höga betyg i den prestigefyllda restaurangguiden White Guide. En stor del av matutbudet bygger på lokalproducerade råvaror. Här erbjuds frukostbuffé, stor lunchbuffé och kvällstid en bred à la carte-meny. Missa inte ostbrickan och desserterna!

ÖPPETTIDER

Alla dagar 7–10, 12–23

Restaurang och matfilosofi

I den prisbelönta White Guide-restaurangen serveras kulinariska upplevelser med noga utvalda råvaror från lokala producenter, men allra främst från brukets egna odlingar och hagar. Till frukost och lunch finns dignande bufféer att njuta av, medan du som middagsgäst kan botanisera i en lyxig fyrarättersmeny på kvällen. Brukskockarna strävar alltid efter att dra nytta av säsongens bästa råvaror – ekologiskt och hållbart så långt det går!

Made in Högbo och hållbarhet

Ett löfte om goda smakupplevelser baserade på ytterst medvetna råvaruval, ur kvalitetsmässigt, ekologiskt och socialt avseende. Närodlat så klart! Det är vad vårt varumärke Made in Högbo innebär. Men att lyckas få ekologiska grönsaker och hållbara grisar på bordet är inte det enklaste.

Häng med på berättelsen om hur vårt levande lantbruk kom till.

påskens glada smaker

Njut av påskmat i sann Högbo-anda!

I Högbo gillar vi det som är hållbart. Därför har vi skapat goda smakupplevelser baserade på ytterst medvetna råvaruval.

Oavsett om du väljer en påskbuffé på Högbo Qvarn eller en helgbuffé med påskiga inslag på Högbo Brukshotell så kommer din mat att präglas av hållbart producerade råvaror från våra egna hagar och odlingar så långt det går.

Högbo Qvarn

Högbo Brukshotell