Turistinformation: 026-24 00 00. Mån–Fre: 8–16

Högbo Bruk

Högbo Brukshotells
restaurang

På Högbo Brukshotell njuter du av högklassiga närproducerade måltider som är omsorgsfullt tillagade. I restaurangen erbjuds en lyxig frukostbuffé, lunch och kvällstid en à la carte-meny med chokladbord. Högbo Brukshotell har under flera år fått högsta betyg i den prestigefyllda restaurangguiden White Guide.

ÖPPETTIDER

Alla dagar 7–10, 12–23

julens smaker

Högbo Brukshotell serverar nu en julinspirerad fyrarätters middag i hotellrestaurangen. Här utlovas hög julfaktor, nytänk och matskapande som är fräscht, hållbart och till stor del baserad på våra egna råvaror från Högbos jordar.

Restaurang och matfilosofi

I den prisbelönta White Guide-restaurangen serveras kulinariska matupplevelser med noga utvalda råvaror från lokala producenter, men allra främst från brukets egna odlingar och hagar. Till frukost finns en dignande buffé att njuta av, medan du som middagsgäst kan botanisera i en lyxig fyrarätters meny. Missa inte chokladbordet efter din middag med godbitar från hotellets egen chokladverkstad. Brukskockarna strävar alltid efter att dra nytta av säsongens bästa råvaror – ekologiskt och hållbart så långt det går!

Made in Högbo och hållbarhet

Ett löfte om goda smakupplevelser baserade på ytterst medvetna råvaruval, ur kvalitetsmässigt, ekologiskt och socialt avseende. Närodlat så klart! Det är vad vårt varumärke Made in Högbo innebär. Men att lyckas få ekologiska grönsaker och hållbara grisar på bordet är inte det enklaste.

Häng med på berättelsen om hur vårt levande lantbruk kom till.