Turistinformation: 026-24 00 00. Mån–Fre: 8–16

Högbo Bruk

Högbo Brukshotells
restaurang

Högbo Brukshotell har under flera år fått höga betyg i den prestigefyllda restaurangguiden White Guide. En stor del av matutbudet bygger på lokalproducerade råvaror. Här erbjuds frukostbuffé, stor lunchbuffé och kvällstid en bred à la carte-meny. Missa inte ostbrickan och desserterna!

ÖPPETTIDER

Alla dagar 7–10, 12–23

Restaurang och matfilosofi

I den prisbelönta White Guide-restaurangen serveras kulinariska upplevelser med noga utvalda råvaror från lokala producenter, men allra främst från brukets egna odlingar och hagar. Till frukost och lunch finns dignande bufféer att njuta av, medan du som middagsgäst kan botanisera i en lyxig fyrarättersmeny på kvällen. Brukskockarna strävar alltid efter att dra nytta av säsongens bästa råvaror – ekologiskt och hållbart så långt det går!

Made in Högbo och hållbarhet

Ett löfte om goda smakupplevelser baserade på ytterst medvetna råvaruval, ur kvalitetsmässigt, ekologiskt och socialt avseende. Närodlat så klart! Det är vad vårt varumärke Made in Högbo innebär. Men att lyckas få ekologiska grönsaker och hållbara grisar på bordet är inte det enklaste.

Häng med på berättelsen om hur vårt levande lantbruk kom till.

Maten i juletider

Eldkvällar på hotellet

Under tre torsdagskvällar lyser bruket upp av hundratals marschaller, vackra eldar och gnistrande aktiviteter. Hantverkare och butiker håller extra kvällsöppet, och programpunkter som Prova-på-glasblåsning, Eldshow, Häst och vagn och Guidningar kommer finnas att välja mellan.

Hotellrestaurangen har öppet alla tre eldkvällar och serverar som vanligt sin omtalade fyrarätters middag. Här hittar du även fina presentkort som brukar vara uppskattade julklappar. Välkommen!

Datum: 18/11, 25/11 & 2/12
Tid: 16-20

jul på bordet

Den 26 november till 19 december serverar Högbo Brukshotell julmat i den ståtligaste herrgården på bruket. I en rad olika serveringar bjuds en måltid med hög julfaktor, nytänk och matskapande som är fräscht, hållbart och till stor del baserad på våra egna råvaror från Högbos jordar.