Turistinformation: 026-24 00 00. Mån–Fre: 8–16

Högbo Bruk

Allsång i Högbo

3 juni 2022
Kl.19:00

Ett helt nytt sommarevenemang i det gröna

3 juni & 17 juni

Dags att harkla sig, stretcha stämbanden och sjunga upp. Nu är det din röst vi vill höra i publikhavet! Ja, du tror rätt – det blir allsång i Högbo i sommar!

Under ledning av Pierre Mörck, allsångsmästare och "Leksands egen Sanna Nielsen", bjuder Högbo Bruk på en riktig sommarkväll med allsång, gästartister och härlig stämning. Två fredagar i juni kan du besöka vårt sprillans nya sommarevenemang (läs mer om satsningen här).

Varje kväll får vi besök av en deltagare från den senaste säsongen av TV4:s succéprogram Idol, först Philip Ström och sen Fredrik Lundman! Läs mer om gästartisterna i programmet längre ner.

Så hjärtligt välkomna alla sångsugna, stora som små, välljudande som icke välljudande. Allsång är för alla!

Tid

19–20.30 vid Lusthuset
(serveringar öppnar 18, insläpp 17.45)

Entré & Parkering

100 kr entré. Gratis för barn under 10 år. Läs mer om hur du köper biljett.

Arrangör

Pierre Mörck
Telefon: 070-2764065
E-post: pierre@pierresonligt.se

I samarbete med Högbo Bruk

Program

Allsången

Tillsammans sjunger vi en hel drös välkända sånger. Sånghäfte delas ut på plats och allsångsledare Pierre Mörck håller ställningarna. Allt du behöver göra att att luta dig tillbaka, njuta och sjunga med om du vill. Det kommer finnas sittplatser med ryggstöd, och även ytor i det gröna avsedda för era egna picknickfiltar. Självklart går det också bra att stå upp om man vill det!

Showen har en kortare paus i mitten, och det finns både serveringar och toaletter inne på allsångsområdet för den som vill smita iväg och ändå kunna sjunga med.

Philip Ström 3/6

Den första allsångskvällen kickar vi igång med gästartisten Philip Ström, Sandvikens egen Idol-stolthet från Åshammar. Philip medverkade i den senaste säsongen av TV4:s succéprogram Idol och kammade hem en 10:e plats. Med sin unika och trygga ton i rösten gjorde han succé bland tittarna och självklart satt hela Sandviken bänkade framför TV:n för att stolt följa traktens senaste stjärna. Den 3 juni kommer han till Högbo för att gästa allsången.

Fredrik Lundman 17/6

Fredrik, även känd som "The Swedish Cowboy", gästar oss den andra allsångskvällen. Han har spelat musik så länge han kan minnas och vigt sitt liv till countryn. I den senaste säsongen av TV4:s succéprogram Idol blev han snabbt en tittarfavorit och nöp i slutändan en femteplats. Många imponerande nummer bjöd han på, bland annat en bejublad duett med Roger Pontare liksom en Abba-tolkning som hyllades stort av tittarna. Den 17 juni kommer han till Högbo för att gästa allsångskvällen.

SERVERINGar

Det kommer att finnas serveringar på allsångsområdet likväl som öppna matställen på bruket. Mer info om det kommer närmare. Serveringarna på allsångsområdet öppnar redan kl 18.

Biljetter

Köp biljett på plats

Du köper din biljett på plats i Högbo från kl 17.45. Biljetten kostar 100 kr. Gratis för barn under 10 år. Betala med Swish eller kontant på plats. Förköp av enstaka biljetter är EJ möjligt, men du kan förboka grupper över tio personer.

Förboka grupp & vinn

Det är möjligt att förboka grupper över tio personer och därmed säkra sina platser. Vi vill uppmuntra till gruppbokning och kommer därför att ha en spännande utlottning bland bokningarna. Priset delas ut till en av grupperna under respektive allsångskväll. Kontakta Pierre för bokning.

Handikappanpassad plats

En garanterad handikappanpassad plats måste förbokas. Ledsagare går in gratis. Kontakta Pierre för bokning.

Allsångsledaren

Pierre Mörck kommer närmast från succékonceptet Allsång på udden i Leksand, men har även turnerat med sin hyllade allsång till Rättvik, Falun och Grängesberg. Nu går tåget till Högbo Bruk i Sandviken! Och visst passar Pierres koncept alldeles utmärkt i natursköna Högbo:

— Allsång ska vara tillfällen för människor att dela sin glädje till toner av musik och där hela känslan ska bygga på gemenskap och öppenhet. Den bästa upplevelsen är den man gör tillsammans, stor och liten, gammal som ung. Allsången ska vara lättsam och lekfull dit människor kan komma som man är, menar Pierre.