Turistinformation: 026-24 00 00. Mån–Fre: 8–16

Högbo Bruk

Allsång i Högbo

28 juni 2023

Sjung gamla klassiker tillsammans med Jan Johansen och Sara Varga

28 juni & 5 juli

Dags att harkla sig och sjunga upp – det blir allsång i Högbo i sommar! Under ledning av Pierre Mörck bjuder Högbo Bruk på en riktig sommarkväll med allsång, gästartister och härlig stämning i en av brukets lummigaste parker.

I år gästas vi av inga mindre är Jan Johansen och Sara Varga! Tillsammans sjunger vi för fulla muggar och delar glädjen till toner av musik. Mat, kaffe och läsk finns att köpa på plats.

Hjärtligt välkomna alla sångsugna, välljudande som icke välljudande – allsång är för alla!

Tid & Plats

Tid: 19–20.30 (insläpp kl 18)
Plats: Engelska parken

Biljett & Parkering

Biljett: Läs längre ner på sidan
Fri parkering

Arrangör

Pierre Mörck
Telefon: 070-2764065
E-post: pierre@pierresonligt.se

I samarbete med Högbo Bruk

Jan Johansen 28 juni

Jan Johansen slog igenom stort när han vann Melodifestivalen 1995 med låten ”Se på mig” och tog hem en tredjeplats i Eurovision Song Contest. Sedan dess har han deltagit ytterligare tre gånger i Melodifestivalen, medverkat i musikaler och hyllningsturnéer och släppt nio album. Den 28 juni gästar Jan Johansen Allsång i Högbo!

Sara Varga 5 juli

Sara Varga är en svensk vispopsångerska och låtskrivare. Hon deltog 2011 i Melodifestivalen med låten ”Spring för livet” och har givit ut tre musikalbum. Sara Varga har tidigare gästat Allsång på Skansen och nu ser vi såklart extra mycket fram emot hennes medverkan i Högbos allsång den 5 juli.


Allsången

Tillsammans sjunger vi en hel drös välkända sånger. Sånghäfte delas ut på plats och allsångsledaren håller i tyglarna. Allt du behöver göra att att luta dig tillbaka, njuta och sjunga med. Det kommer finnas sittplatser med ryggstöd och ytor i det gröna för egna picknickfiltar. Pierre Mörck är en den glada allsångsledaren som håller i sommarens shower i Högbo. Han leder även allsångskvällar i Leksand, Rättvik, Falun och Grängesberg.

— Allsång ska vara tillfällen för människor att dela sin glädje till toner av musik och där hela känslan ska bygga på gemenskap och öppenhet. Den bästa upplevelsen är den man gör tillsammans, stor och liten, gammal som ung, säger Pierre.

Biljetter

Pris: 100 kr (+ 13 kr avgift vid förköp)
Gratis för barn under 10 år.

 

 

Det går också att köpa biljett i entrén (swish eller kontant), men vi rekommenderar att förboka.
Alla med förköpsbiljett är med i utlottningen om en härlig korg fylld med god dryck, delikata snacks och lyxig känsla! Vinnaren dras på plats och får avnjuta korgen som picknick under allsången

handikapplats

En garanterad handikappanpassad plats måste förbokas. Ledsagare går in gratis. Kontakta arrangören för bokning.

Vinn med din förköpsbiljett!

Dags att harkla sig, värma upp stämbanden och redan nu säkra din plats! Alla med förköpsbiljett är med i utlottningen om en härlig korg fylld med god dryck, delikata snacks och lyxig känsla! Vinnaren dras på plats och får avnjuta korgen som picknick under allsången.

Publiken njuter i sommarvärmen.

Fredrik Lundman gästade allsången sommaren 2022.

Alla får vara med och sjunga!

Detta händer i högbo