Turistinformation: 026-24 00 00. Mån–Fre: 8–16

Högbo Bruk

Skogsmiddag

28 april 2023

Högbo Brukshotell bjuder in till middag mitt bland barr, bark och öppen eld

I samarbete med Brandstar Alliance unika gin och Högbo Brukshotells egen uppfinningsrikedom välkomnas du till en middag i fem akter – med mat och dryck utan kompromisser.

Du landar mjukt i deras välkomnande famn vid Träkåtan i skogen, mitt bland barr, bark och öppen eld. Ni blir hämtade vid hotellet och tar er sedan gemensamt till och från upplevelsen vid Träkåtan. Går att boka endast middag och som boendepaket.

Hotellet gör högbo Pop up

Högbo Pop Up är en komplett upplevelse där säsongens råvaror och hållbarhet står i fokus. Vi lovar dig en unik upplevelse, fylld av spännande smakkombinationer som speglar naturen runt omkring oss. Menyn varierar och beroende på säsong kan Högbo Pop Up innebära en middag framför öppen eld i skogen, i Växthuset intill jorden där råvarorna just skördats eller i Nya herrgården som bär en viktig del av historien.

Kanske är det just kärleken till ekologiska och närodlade råvaror som gör att det smakar lite extra bra. Håll utkik efter nästa tillfälle och se till att boka i tid då det finns ett begränsat antal platser. Välkommen!