Turistinformation: 026-24 00 00. Mån–Fre: 8–16

Högbo Bruk

Älgsprinten

1 juni 2023

Avslutat evenemang

Det här evenemaget anordnades av en extern arrangör, och kanske blir det av igen nästa år! Nytt datum läggs i så fall ut på den här sidan och i vår evenemangskalender. Till dess, kika gärna längre ner på sidan för att ta del av innehållet i det senaste evenemanget.

En ung kille springer mot nästa orienterings-stopp.

Prova på att tävla i sprintorientering i centrala Högbo

Den 1 juni anordnar eleverna på orienteringsgymnasiet i Sandviken en sprintorienteringstävling – Älgsprinten. Det är den första deltävlingen i Trimtex Cup som är en tävlingsserie för Gästriklands barn och ungdomar (det går att delta på bara en deltävling).

De tävlande kommer att få orientera sig runt på området kring hus, vägar och på öppna ytor på Högbo Bruk. Löptiden varierar mellan olika klasser från 10–20 minuter. Tävlingsklass finns i åldrarna upp till och med 16 år och öppna banor kan vem som helst anmäla sig till.

Första start är för de öppna klasserna är vid 17:30 och för tävlingsklasserna 18:00. Samlingsplatsen är vid kiosken/bastuhuset.

Ordinarie anmälan stänger den 28/5, men efteranmälan är öppen till och med 30/5 och det går att direktanmäla sig på plats.

Tid & Plats

Tid: 17.30
Plats: Vid kiosken

Entré & Parkering

Fri entré och parkering. Startavgift för tävlande.

Arrangör

OK Pers Lärjungar
Telefon:  072-211 68 25
E-post: ida.osterberg@edu.sandviken.se

Detta händer i högbo