Turistinformation: 026-24 00 00. Mån–Fre: 8–16

Högbo Bruk

Fest & konferens

Bara du och dina närmsta. En liten privat fest. Eller en riktigt stor allmän tillställning! Vad du än har i kikaren så kan dina bästa planer förverkligas i Högbo.

bröllop och högtidsdagar

bröllop, dop eller jubileum?

Alla högtidsdagar är värda att fira på bästa sätt, och Högbo är det finaste feststället vi vet. Här finns små mysiga och stora eleganta lokaler för alla slags sammankomster. Högbos vackra lilla kyrka ligger precis runt knuten.

Vi fixar den stora dagen

Högbo Brukshotells egen bröllopskoordinator Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hjälper till att ordna ditt drömbröllop.

Rum och salar att fira i

På bruket finns flera lokaler som passar för alla slags sammankomster. Om du laddar för en riktigt speciell fest så kanske de vackra herrgårdarna är något för dig?

Kika annars in på Lokaler att hyra där du hittar allt från mysiga raststugor till en hel dansbana!

Nya Herrgården - rymligt och elegant

Klassiskt vackra Nya Herrgården från 1920 rymmer stora sällskap och har alla bekvämligheter. En favorit hos brudparen! Boka via Högbo Brukshotell Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gamla Herrgården - historisk prakt

Stämningsfulla 1700-talssalar med praktfulla takmålningar, antika möbler och kungaporträtt på väggarna. Massor av historia ingår. Boka via Högbo Brukshotell Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Konferens, Kick-off och teambuilding

ladda upp med extra tankekraft

Bekväma mötesrum, praktisk utrustning och gott kaffe är självklart. Fyll på energinivåerna och vässa tankarna med frisk luft och roliga aktiviteter. Med nya erfarenheter kommer nya idéer!

Oavsett var du packar upp portföljen har du tillgång till Högbos hela utbud av träning, friluftsliv och nöjen.

Möten och upplevelser i naturen

Ta med ditt sällskap ut på unika och utvecklande äventyr i skog och mark! Pinetree Events ordnar överlevnadskurser, outdoor-middagar, teambuildning och mycket mer för alla slags grupper.

Dukat bord med tända lyktor vid en sjö i skymningen

Högbo Brukshotell

Konferenshotell med plats för många och stora sällskap.

Gruvstugan

Lokaler för fest, möte och konferens i Gruvstugan. Även catering.

Högbo Qvarn

Lokal för fest, möte och konferens i Högbo Qvarn. Mat kan bokas.

Mera Högbo Bruk

Luften är fri!

Här hittar du massor av friluftstips för alla årstider!