Turistinformation: 026-24 00 00. Mån–Fre: 8–16

Högbo Bruk

Magasinet

Stenstolparna och alla torkfönster avslöjar på långt håll att detta är ett äkta sädesmagasin. Möjligheterna till glada fester och goda middagar syns först när man kommer in!

En rustik eventlokal med stora öppna våningsplan, perfekt för bröllop, konferenser och andra stora tillställningar. Boka med en av brukets bästa festfixare!

På bottenvåningen i Magasinet finns en härligt öppen yta, där endast stolparna till nästa våning bryter av. Här kan man möblera på många olika sätt, för middagar eller konferenser eller vad man än önskar.

Våningarna ovanför används för andra ändamål och hyrs inte ut.

Skyddad lokal, används varsamt

Magasinet är en av brukets skyddade äldre byggnader som ställer extra höga krav på hyresgästen, bland annat i form av brandskyddsrutiner. Du som vill använda Magasinet måste därför hyra via våra betrodda samarbetspartners Pinetree Events eller Högbo Brukshotell. De ansvarar för att lokalen inte tar skada och hjälper dig dessutom till en lyckad tillställning.

Boka Magasinet med mat & service

Typ: Stor eventlokal mitt på bruket

Kan hyras: Alla dagar

Antal personer: Max 100 personer

Utrustad med: El finns. Toalett och dricksvatten finns inte.

Uteplats: Nej, men vistas gärna på gräsmattan.

Tillgänglighet: Ramp för rullstol finns på baksidan.

Bil & Parkering: Parkera på stora parkeringen och promenera 100 meter till Magasinet. Det går bra att köra ända fram för lastning.

Pris: Endast paketpris inklusive mat och service via eventbolaget Pinetree Events Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller prisbelönta Högbo Brukshotell Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Fråga efter offert på det just du önskar.