Turistinformation: 026-24 00 00. Mån–Fre: 8–16

Högbo Bruk

Utegym

Vill du styrketräna ute i friska luften? Då är du varmt välkommen till brukets eget utegym. Här tränar du gratis under bar himmel med gedigna träningsredskap i timmer.

Öppettider

Alltid öppet!

Kontakt

Sportcentralen
Mån–tors 9–17
Fre 9-18
Lör, sön & helgdag 9–16

Spårkortskassan
Mån–fre 7-20
Lör, sön & helgdag 8-17

Träna enkelt och nära

I Högbos utegym är det enkelt att träna spontant och när du vill. Du anpassar enkelt nivå och svårighetsgrad efter dina behov. Det kostar ingenting att träna i utegymmet.

Här kan du kombinera olika styrkeövningar för hela kroppen med en runda i motionsspåren. Med gott om svängrum, frisk luft och fin utsikt kan styrkepasset bli precis vad du önskar dig – kanske en avslappnande paus mellan möten eller en skön avslutning på en tur i skogen.

För dig som vill avrunda träningspasset med ett svalkande dopp sommartid så finns Högbo Bruks badstrand ett stenkast ifrån utegymmet, men även dusch och omklädningsrum vid brukets kiosk.

styrketräna inomhus?

Praktiskt nog ligger Lilla Fyshuset precis i närheten. Här har du tillgång till klassiska redskap, personliga tränare och generösa öppettider. Gymkort krävs.

En kvinnar sträcker armen i luften

Träna i det gröna

Vill du komma igång? Gillar du att träna till musik? Vill du träna varierat och bli utmanad på din nivå? Ta då chansen att jympa i friska luften hela sommaren med Friskis&Svettis i Högbo. Det är gratis att delta!

Datum: Onsdagar vecka 26–32
Tid: 18.00
Plats: Stora gräsytan på vänster sida av Gamla Herrgården

Detta händer i högbo