Turistinformation: 026-24 00 00. Mån–Fre: 8–16

Högbo Bruk

äventyrsbana

Ett äventyr på hög höjd! Ta dig fram med hjälp av rep uppe bland trädkronorna och fika eller grilla korv i äventyrsbanans högt belägna tvåvåningskoja.

boka

Boka tid året runt för enskilda och grupper. Även drop in vissa dagar under skollov!

Kontakt

Sportcentralen
Mån–tors 9–17
Fre 9-18
Lör, sön & helgdag 9–16

Spårkortskassan
Mån–fre 7-20
Lör, sön & helgdag 8-17

Klättra högt i träden

Klättra i nät, åka korta ziplines och gå på höga repbroar. Balansera på stockar och hoppa mellan plattformar för att ta dig hela vägen runt den magkittlande banan.

För vuxna och barn

Äventyrsbanan består av två delar med olika svårighetsgrad. Den ena delen har 25 olika övningar på höjder mellan 6 och 11 meter. Denna bana lämpar sig för vuxna och äldre barn, med en åldersgräns på 12 år. (För 12–18 år krävs målsmans medgivande.)

Den andra delen av banan passar även för yngre barn. Den består av åtta olika övningar på höjder mellan 6 och 10 meter.

Säkerhet

Hela banan har ett säkringssystem med dubbla linor som säkras i vajer. Du får naturligtvis alltid en grundlig säkerhetsgenomgång med instruktör innan du börjar klättra.

Teambuilding eller kompisgrej?

Äventyrsbanan är både ett roligt äventyr och ett spännande inslag i teambuilding och konferenser. Eller varför inte på släktträffen?

Här hittar du rätt hjälp för att ordna en perfekt Högbo-dag för ditt gäng!

Mer från Högbo

Vad är ditt pirr i magen?

Äventyret

Älskar du utmaningar, pirr i magen, skön svindel och adrenalin? Välj bland de bästa aktiviteterna för orädda äventyrare i alla åldrar. Perfekt för teambuilding också!

Utflykten

När upptäckarglädjen får det att pirra i kroppen, då är det dags för en ny tur och nya mål. Ladda kameran, packa extrastrumporna och kolla våra bästa utflyktstips!

Naturbadet

Ett ostört bad i naturen är njutning och äventyr i ett. Med badstrand, isvakar, badtunnor och bastu kan du ta pirrande och uppfriskande Högbo-dopp året om.

Möten som inspirerar

Teambuilding, möte eller konferens? Ladda för ett utvecklande möte som lyfter deltagarna och bygger gemenskap. Vi ordnar allt det praktiska!

Hitta fokus och energi i vackra herrgårdar och moderna mötesrum, äventyrliga skogar och nya upplevelser