Turistinformation: 026-24 00 00. Mån–Fre: 8–16

Högbo Bruk

äventyrsbana

Ett äventyr på hög höjd! Ta dig fram med hjälp av rep uppe bland trädkronorna och fika eller grilla korv i äventyrsbanans högt belägna tvåvåningskoja.

Två personer i hjälm och sele går på en smal spång högt uppe i ett träd. 

boka

Boka tid året runt för enskilda och grupper. Även drop in vissa dagar under skollov!

Kontakt

Sportcentralen:
Mån–fre 9–17
Lör, sön & helgdag 9–16

Klättra högt i träden

Klättra i nät, åka korta ziplines och gå på höga repbroar. Balansera på stockar och hoppa mellan plattformar för att ta dig hela vägen runt den magkittlande banan.

För vuxna och barn

Äventyrsbanan med 25 övningar på 6-11 meters höjd ovan marken. Banan startar från en koja, som även den är på hög höjd. I kojan finns bord och bänkar, kamin och grill.
Äventyrarnas instruktör går igenom säkerheten innan vi klättrar upp till banan och finns sedan med ute på banan för att hjälpa till.

Banan har övningar i olika svårighetsgrad och det går att välja slingor som passar från barn till vuxna

Säkerhet

Hela banan har ett säkringssystem med dubbla linor som säkras i vajer. Du får naturligtvis alltid en grundlig säkerhetsgenomgång med instruktör innan du börjar klättra.

Teambuilding eller kompisgrej?

Äventyrsbanan är både ett roligt äventyr och ett spännande inslag i teambuilding och konferenser. Eller varför inte på släktträffen?

Här hittar du rätt hjälp för att ordna en perfekt Högbo-dag för ditt gäng!

Mer från Högbo

Vad är ditt pirr i magen?

Äventyret

Älskar du utmaningar, pirr i magen, skön svindel och adrenalin? Välj bland de bästa aktiviteterna för orädda äventyrare i alla åldrar. Perfekt för teambuilding också!

Utflykten

När upptäckarglädjen får det att pirra i kroppen, då är det dags för en ny tur och nya mål. Ladda kameran, packa extrastrumporna och kolla våra bästa utflyktstips!

Naturbadet

Ett ostört bad i naturen är njutning och äventyr i ett. Med badstrand, isvakar, badtunnor och bastu kan du ta pirrande och uppfriskande Högbo-dopp året om.

Sköna färggranna fåtöljer

Möten som inspirerar

Teambuilding, möte eller konferens? Ladda för ett utvecklande möte som lyfter deltagarna och bygger gemenskap. Vi ordnar allt det praktiska!

Hitta fokus och energi i vackra herrgårdar och moderna mötesrum, äventyrliga skogar och nya upplevelser