Turistinformation: 026-24 00 00. Mån–Fre: 8–16

Högbo Bruk

bastu & Dusch

Mitt i händelsernas centrum hittar du Högbos bastu och dusch med omklädningsrum. Perfekt före och efter träning – eller i stället för?

Tända värmeljus och mjuka handdukar på en bastulave. 

ÖPPETTIDER

Just nu är bastun och duscharna i lokalen stängda p.g.a. reparation, men en tillfällig dusch- och toavagn finns tills vi öppnar igen. Läs mer

Kontakt

Högbo Bruks AB

Växel: 026-24 00 00 (kl 8–16)

Driftinfo

På grund av reparation av vattenskada är duschar och bastu stängda sedan 11 april. Arbetet väntas bli klart i september-oktober. Tillfälliga toaletter och duschar finns i fristående vagnar i närheten och är öppna dygnet om. (Tyvärr är den tillfälliga lösningen inte handikappanpassad. För närmaste handikapptoalett, se Karta & Resa.)

Toalett och omklädningsrum inne i byggnaden är tillgängliga dagtid fram till kl 17 under reparationstiden.

Giltighetstiden på Dusch & Bastu-årskort kan förlängas motsvarande tiden som bastun är stängd. Besök Kiosken för att förlänga ditt årskort.

BASTUn mitt på bruket

I Högbo finns bastu, omklädningsrum och dusch på bekvämt gångavstånd till badstrand, spårcentral, kanotuthyrning och brukets alla aktiviteter. Separata dam- och herravdelningar med fyra duschar i varje och relax.

Ingång & Inträde

Ingång till bastu och dusch sker via kiosken, där du också visar inträdesbevis eller betalar avgift. Tänk på du behöver förbetalt årskort, skidkort eller ställplatsbokning om du ska använda bastun kl 17–21 eftersom kassan stänger kl 17.

entré ingår för ställplats och skidkort

Ställplatsgäster har fri entré till bastun. Innehavare av skidkort har fri entré till bastun under skidkortets giltighetstid. Se priser för ställplatser och skidkort.

Prislista Bastu & Dusch

Typ

Vuxen

65+ år

5–16 år*

Ett tillfälle

40 kr

40 kr

20 kr

Klippkort 10 gånger

360 kr

360 kr

360 kr

Årskort

900 kr

800 kr

900 kr

*Barn under 5 år följer med vuxen gratis.