Turistinformation: 026-24 00 00. Mån–Fre: 8–16

Högbo Bruk

Klättervägg

Nio hisnande meter upp med bara händer, fötter och fasta grepp till hjälp. Kittel i magen utlovas på alla svårighetsnivåer!

En man klättrar högt upp på en klättervägg

boka

Öppet för bokning året om via Pinetree Events och Sportcentralen.

Nio meter Ledklättring

Klättring är kul och utmanande för de flesta, och du som är smidig och har bra styrka i fingrarna kanske är en naturbegåvning?

I inomhusklättring klättrar man på fasta grepp uppför lodräta väggar med vinklar och överhäng. Du har alltid en instruktör närvarande som ansvarar för säkerheten och hjälper till med tips och anvisningar när du behöver det. Sporten passar bra för både barn och vuxna.

I ledklättring följer man en färgmarkerad väg upp längs väggen. Klätterväggen har nio färgmarkerade leder av olika svårighetsgrad, från nybörjarnivå till avancerad klättring. Den högsta leden är 9 meter hög.

Vem vill du utmana?

Klättring är en härlig aktivitet som funkar för många olika grupper. Varför inte boka in ett äventyr med möhippegänget, barnkalaset, firmafesten eller tjocka släkten? Garanterat isbrytande och minnesvärt!

Du bokar klättring via antingen eventbolaget Pinetree Events Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller Sportcentralen i Högbo. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

En pojke klättrar på en klättervägg.

Mer från Högbo

Vad är ditt pirr i magen?

Äventyret

Älskar du utmaningar, pirr i magen, skön svindel och adrenalin? Välj bland de bästa aktiviteterna för orädda äventyrare i alla åldrar. Perfekt för teambuilding också!

Utflykten

När upptäckarglädjen får det att pirra i kroppen, då är det dags för en ny tur och nya mål. Ladda kameran, packa extrastrumporna och kolla våra bästa utflyktstips!

Naturbadet

Ett ostört bad i naturen är njutning och äventyr i ett. Med badstrand, isvakar, badtunnor och bastu kan du ta pirrande och uppfriskande Högbo-dopp året om.

Fest & Konferens

Du vet vilka som kommer. Vi fixar allt det andra!

Ett skrattande sällskap vid ett restaurangbord