Högbo Bruks digitala guide

Ställplatser

Tel: 026-24 00 00

Njut av den tysta natthimlen och somna gott på din egen kudde i natursköna Högbo.

Här på Högbo Bruk finns 15 ställplatser för husbil/husvagn, redo för dig som är på besök, semester eller genomresa. Ställplatserna har anslutning för el och vatten och de är praktiskt belägna i närheten av kiosken, där det även finns möjlighet till dusch och bastu till ett pris av 40 kr. Du kan även välja att stå på stora parkeringen över natten för en lägre avgift, dock utan tillgång till el och vatten.
Just nu har vi inte möjlighet att hantera gråvatten och latrin.

Medföljande personbilar hänvisar vi till stora parkeringen intill ställplatserna.

Vi ber er uppmärksamma att tältning inte är tillåtet inom Högbo Bruks område. Det finns pensionat och andra boenden inom gångavstånd för dig som inte sover i husbil/husvagn - se Mat & Boende. Campingplatser hittar du enklast på Visit Sandvikenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Obs!
Du kan ännu inte boka ställplats i förväg, utan först till kvarn gäller. Betalning sker via Swish. När vårt nya bokningssystem är i drift kommer både bokning och betalning att ske via det.

Priser
Ställplats med el och vatten: 150 kr/dygn
Stora parkeringen kl. 22–07 (ej el och vatten): 100 kr/natt

Betala min plats med Swish nu

Hitta till ställplatserna

Markarbetet vid ställplatserna beräknas bli färdigt fredag den 12/10. Ställplatserna kan troligen användas igen från och med fredag kväll.
Det går bra att stå på stora parkeringen så länge, dock utan el och vatten.

Husbil, parkerad under stjärnhimmel med träd i bakgrunden. Foto: Lu Hansson/Unsplash.