Turistinformation: 026-24 00 00. Mån–Fre: 8–16

Högbo Bruk

gym & styrketräning

I Lilla Fyshuset på Högbo Bruk kan du träna styrkan i lugn och ro med naturen nära inpå. Gymet erbjuder träningsprogram som passar alla, oavsett ålder och nivå, samt personlig tränare.

En lång rad hantlar på golvet i ett gym

ÖPPETtider

Alla dagar 5–23 (med gymkort)

Träna på Lilla Fyshuset

Personlig tränare & Fysio
Sara som är utbildad hälsopedagog, personlig tränare och massageterapeut tar hand om individuella önskemål som exempelvis viktminskning, rörlighet och kost. Hos Sara kan du även göra ett hälsotest.

Hannes är utbildad personlig tränare och expert på styrketräning, viktminskning, motionsupplägg och rörlighet. Han hjälper dig till hälsa och välmående!

Elitträning
Anders tar hand om lag, idrottsföreningar och individuella upplägg. Han utbildar även i att lyfta rätt, för rätt ändamål och grundövningar i styrketräning. Från ungdomsnivå till senior i alla idrotter som behöver fysträning. Spänst, styrka, explosivitet, rörlighet, snabbhet, kvickhet, balans, stabilitet och kontroll.

Prislista

Engångsträning 75:-
Månad 349:-
Kvartal 995:-
Halvår 1.895:-
Årskort 3.495:-

Barn/Student/Pensionär 
Halvår 1495:-
Årskort 2495:-
Barnkort upp till 12 år 699:-
(Gäller 6 månader med gruppaktivitet eller i målsmans sällskap)

En låg röd byggnad i skogsbrynet.

Häng med Högbo Outdoor i vardagen!

Med Högbo Outdoor går det undan och här är alltid något nytt på gång. Häng med oss på Facebook så missar du inte när vi förbättrar i spåren eller hittar på något annat kul ute i Högboskogarna!