Turistinformation: 026-24 00 00. Mån–Fre: 8–16

Högbo Bruk

gym & styrketräning

I Lilla Fyshuset på Högbo Bruk kan du träna styrkan i lugn och ro med naturen nära inpå. Gymet erbjuder träningsprogram som passar alla, oavsett ålder och nivå, samt personlig tränare.

ÖPPETtider

Alla dagar 5–23 (med gymkort)

Träna på Lilla Fyshuset

Personlig tränare & Fysio
Sara som är utbildad hälsopedagog, personlig tränare och massageterapeut tar hand om individuella önskemål som exempelvis viktminskning, rörlighet och kost. Hos Sara kan du även göra ett hälsotest.

Hannes är utbildad personlig tränare och expert på styrketräning, viktminskning, motionsupplägg och rörlighet. Han hjälper dig till hälsa och välmående!

Elitträning
Anders tar hand om lag, idrottsföreningar och individuella upplägg. Han utbildar även i att lyfta rätt, för rätt ändamål och grundövningar i styrketräning. Från ungdomsnivå till senior i alla idrotter som behöver fysträning. Spänst, styrka, explosivitet, rörlighet, snabbhet, kvickhet, balans, stabilitet och kontroll.

Prislista

Årskort: 1 500 kr (inkl. eget nyckelkort)

Hälsotest: 600 kr

Personlig tränare
1 gång: 500 kr
5 gånger: 2 250 kr
10 gånger: 4 250 kr

En låg röd byggnad i skogsbrynet.

Häng med Högbo Outdoor i vardagen!

Med Högbo Outdoor går det undan och här är alltid något nytt på gång. Häng med oss på Facebook så missar du inte när vi förbättrar i spåren eller hittar på något annat kul ute i Högboskogarna!