Turistinformation: 026-24 00 00. Mån–Fre: 8–16

Högbo Bruk

Golfshopen

Bokning, kunnig hjälp med utrustning, året runt-träning och svar på alla dina frågor. Golfshopen är den självklara mittpunkten i Högbos golfvärld. Här börjar den bästa golfdagen!

ÖPPETTIDER

Ett brett urval för golfare

Det naturliga läget för en golfbutik är vid golfbanan. Det är ju där du spelar, det är där du kan behöva nya bollar eller en ny handske inför ronden. Eller titta på nya alternativ efter ronden. Och det är där du kan prova nya klubbor på driving range, övningsgreen och på banan, så att du vet att du väljer rätt.

I Högbo hittar du en trevlig, välsorterad shop som drivs i golfklubbens egen regi. Allt i vårt sortiment av klubbor, kläder och annan utrustning är noga utvalt och vi erbjuder bara det bästa och mest prisvärda. Våra kunniga medarbetare hjälper dig gärna att hitta rätt utrustning för just dina behov.

Interiör från Golfshoppen med kläder och utrustning

bli ännu bättre med experthjälp

På Högbo Golfklubb finns också Golfstore studio som är en lektionsbyggnad för träning året runt. Här får du alltid hjälp av en expert – en GolfStore Professional som är medlem i PGA, och som har valt sitt yrke och utbildat sig för att hjälpa dig att bli en bättre golfspelare.

Här finns fackkunskapen om klubbor och all slags utrustning, och du kan dessutom få hjälp att anpassa klubborna till dig och din sving, så kallad custom fitting.

Vi har en fullt utrustad lektionsstudio där du får hjälp av den senaste tekniken med att analysera din sving. Träna privat eller i grupp, och missa inte möjligheten att spela närmare 60 banor i världsklass i vår simulator!

Inslagna presenter i paket

Handla i Högbo

När du gillar lokalt hantverk, vackra föremål som har formats av en kunnig hantverkare som du själv kan besöka och prata med – då vet du var du hittar oss.

Och du, Högbos goda mat är en klockren present till finsmakaren i ditt liv.

Här hittar du den unika presenten, den du inte kan motstå. Unna dig själv eller skäm bort någon du gillar.