Högbo Bruks digitala guide

Aktiviteter

Högbo Bruk är den idealiska platsen för en aktiv fritid! Här finns många aktiviteter att utöva, både för den som vill motionera och för den som vill ta del av rogivande naturupplevelser.

Bland annat finns här kanotuthyrning, motionsspår, 27-håls golfbana, minigolf, fiske, mountainbikespår och promenadslingor. Vintertid erbjuder vi högklassig längdskidåkning och extra tidig start på säsongen med vårt konstsnöspår. Här börjar träningen för Vasaloppet!

Bansport & Gym
Träna bollsinne, precision och muskler i Högbo. Här finns både golf, padel och simbana, men även gym för den som vill hålla sig i form.

Lek & Friluftsliv
Barn och nyfikna vuxna har mycket att upptäcka i Högbo. Välj och vraka mellan lek- och smådjurpark, bad, grillplatser, minigolf, fiske, bingo och mycket mer.

Slappna av
Njut av avslappning och återhämtning i den lugna vackra bruksmiljön. Är kanske bastu eller vildmarksbad något som passar dig?

Spår & Leder
Oavsett om du vandrar, paddlar, cyklar eller åker skidor så finns spår för dig och din träning. Varför inte dra på dig ett par rullskidor eller inlines sommartid?

Äventyr
Högbos natur är som gjord för olika spännande äventyr. Är du sugen på att klättra bland trädtoppar och kasta dig ut i en linbana? Då är nog Högbo något för dig.

Högbo Outdoor
Högbo Outdoor är samlingsnamnet för brukets fyra största arenor inom spår och leder i Gästrikeskogarna - MTB, kanot, skidor och trail!

Tre barn leker i en pyramidformad klätterställning av trä. I bakgrunden två andra klätterställningar, rutschkanor och den röda raststugan Sigrids stuga.