Turistinformation: 026-24 00 00. Mån–Fre: 8–16

Högbo Bruk

Backstage Rocks

18 – 19 augusti 2023

Minifestival i rockens anda med band som Smash Into Pieces och Scarlet

Välkomna på en efterlängtad minifestival i Högbo, då Backstage Rockbar kommer hit med ett gäng grymma band. Live på scen är bland annat Smash Into Pieces, Scarlet och Lastkaj 14. Läs mer om banden längre ner.

Mat & dryck

Bar med fullständiga rättigheter och matservering.

Tid & plats

Tid: Insläpp 17
Plats: Dansbanan

Biljett & Parkering

Läs mer om hur du köper biljett längre ner på sidan. Fri parkering.

Arrangör

Backstage Rockbar
Telefon: 070-610 91 11

E-post: backstagerockbar@gmail.com

Artister

SMASH INTO PIECES

Smash Into Pieces har sedan sitt tredje albumsläpp "Rise And Shine" etablerat sig som ett cinematiskt och futuristiskt rockband. Deras mystiska ledare och maskerade trummis ‘APOC’ uppenbarade sig första gången i konvolutet för bandets debutalbum "Unbreakable" men kom till liv först under släppet av bandets tredje album. Smash känns igen inte enbart för sin futuristiska och apokalyptiska image utan också för deras cinematiska miniserie "Arcadia World" som utspelas i en parallell virtuell verklighet som sammantaget nått över 50 miljoner visningar på Youtube. Detta kombinerat med deras mystiska liveframträdanden är vad som gör Smash Into Pieces till Smash Into Pieces.

Scarlet

Med miljontals streams på Spotify, framträdanden på Sweden Rock Festival, Knotfest och Gefle Metal Festival gjorde Scarlet stor succé under sitt första år på den svenska metalscenen. Scarlet består av Scarlet och Thirsty – ett ondskefullt skelett och en blodtörstig vampyr. Dessa vackra monster blev oskiljaktiga då de båda spenderade lång tid tillsammans i ett kloster för “besvärliga flickor” långt utanför civilisationen. Under 2022 fick Scarlet äntligen träffa sina Europeiska fans under en efterlängtad Europatunré och 2023 kommer bli fullspäckat med tunga singelreleaser!

Lastkaj 14

Det finns få grupper som turnerat så frekvent som Lastkaj de senaste 8 åren. Med en låtskatt där ”Håll höjd, ”Våra dar” och ”Becksvart” får agera fanbärare har bandet vunnit fans och lyssnare i länder som Sverige, Norge, Tyskland, Finland och Polen. Alltifrån utsålda konserter med 2000 i publiken till replokalsgig med sju betalande har hunnits med. Ingen klubb, festival eller källare är för liten eller stor för en rejäl dos trallpunk. Att Lastkaj hittat en plats i publikens hjärtan råder det inga tvivel om!

Fler artister kommer

Biljetter

Biljettsläpp: Fredag 31/3


Åldersgräns: 18 år. För personlig service eller hjälp med din bokning kontakta arrangören.

Detta händer i högbo